Skip to main content

Ние доставяме поръчките Ви чрез следните куриери:

– Спиди България (www.speedy.bg) – Цена за доставката  е 5.00 лева.

Цените за доставка на всяка от куриерските фирми са дадени на техните страници. Сайтът www.ava.quaxen.info  използва фиксирана цената на Вашата доставка, като се възползвате от нашата отстъпка в цената за доставка.

Моля да имате предвид, че Вие като потребител и куриерската фирма влизате в самостоятелно правоотношение относно извършването на транспортната услуга и Аптеката действа единствено като Ваш представител при поръчването на доставката на стоката.

Подробна информация за тарифите на съответната куриерска фирма и другите условия на извършваната от куриерската фирма услуга, можете да намерите на страниците на съответните фирми (виж линковете от имената на фирмите). С поръчването на стоката Вие потвърждавате Вашето изрично съгласие изпълнението на транспортната услуга да започне преди получаването на договора за доставка.

Цените за доставка с СПИДИ ще видите преди да завършите поръчката си. Цената се изчислява в реално време, докато правите своята поръчка. 

От Понеделник до Петък, поръчвате до 12:00ч на обяд и получавате пратката между 14:00-18:00 часа в същия ден при наличност на продуктите в аптеката.

При поръчка след 12:00 ч на обяд доставката се извършва на другия ден.

Цена за доставката  е 5.00 лева.