Добре дошли

Ава Фармаси е аптека насочена към нуждите на крайните клиенти.

Аптека “Ава Фармаси” можете да посетите на адрес: гр. София, Деян Белишки 58

Аптеките ни поддържат богата номенклатура от лекарства, разнообразие от хранителни добавки на български и чужди фирми, санитарни консумативи и средства, медицинска козметика, добавки за спортисти, медицински апарати и консумативи.

Аптека “Ава Фармаси” приготвя екстемпорални форми. Всичко, което е без рецепта можете да закупите и през нашата онлайн аптека, като всичко ще Ви бъде доставено в рамките на 24 часа, безплатно за поръчки над 100 лв и с тегло до 1кг. За град София предстои стартиране на услугата „Доставка в деня на поръчката”, ако заявката е направена до 11 часа сутринта.

Екипът на Аптека “Ава Фармаси” работи с грижа за своите пациенти.  Благодарим на всички, с които във времето изградихме дълготрайни взаимоотношения, основани на доверие и уважение.

Интернет страницата (сайтът) е разработена и се поддържа от аптека „Ава фармаси“ наричано в тези условия за краткост Аптеката. Аптеката е собственост на фирма “Бета КОМ ООД “,  седалище и адрес на управление в гр. София. Търговското дружество е вписано в Търговския регистър към Агенцията по вписванията. Аптеката притежава съответните разрешения, по смисъла на чл. 228, ал. 1 от Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина, за търговия на дребно с лекарствени продукти в аптеката на дружеството, разрешително номер АП- 2129 / 26.11.2020г., адрес на онлайн аптеката гр.София; ул Деян Белишки 58 с ръководител Борис Александров Аршинков. Аптеката е регистрирана по ЗДДС и работи в съответствие с изискванията на Закона за защита на потребителите, Закона за защита на личните данни, Закона за електронната търговия, Закона за медицинските изделия, Закона за здравето, Закона за храните, Наредба № 47/2004 за изискванията към хранителните добавки и другите нормативни актове, уреждащи предлагането на продуктите, описани в този сайт.
Ако желаете да осъществите контакт с Аптеката, можете да направите това на следните адреси и номера:

Адрес по регистрация: България, гр.София, ул. Деян Белишки 58
Адрес за кореспонденция: България, гр.София, ул. Деян Белишки 58 (адрес на онлайн аптеката)
Телефон:  и  , както и E-mail: info@avapharmacy.eu

Екипът ни остава на разположение за Вашите въпроси и поръчки!

Open Hours
  • Понеделник - Петък:8.00 – 21:00
  • Събота:9.00 – 21.00
  • Неделя:9.00 – 21.00